Academisch Schrijven

Wat voor schrijver ben jij? Doe de quiz!

Hoe sta jij tegenover schrijven? Vind je het leuk om je ideeën op papier te zetten of worstel je met het vinden van de juiste woorden? Ben je een kritische redacteur, een doorpakker, een beeldhouwer of een architect? Deze quiz geeft je in 15 minuten het antwoord!

We bewaken je privacy

Om je quizresultaat te berekenen worden je antwoorden tijdelijk opgeslagen. We slaan geen locatiegegevens op waarmee de data naar jouw computer te herleiden zijn. Persoonsgegevens worden alleen verzameld als jij daar toestemming voor geeft. De website is beveiligd met HTTPS, waardoor de data veilig naar de server van Minty Hosting in Amsterdam verstuurd worden. Backups van de data worden geëncrypt opgeslagen. Klik hier voor een uitgebreide privacyverklaring.

Doe je mee aan wetenschappelijk onderzoek?

Als je hiervoor toestemming geeft, worden de quizdata verstrekt aan onderzoekers van de Vrije Universiteit Amsterdam en Universiteit Utrecht voor verder wetenschappelijk onderzoek naar academisch schrijven. Met jouw (anonieme) data kunnen we de kennis over schrijfprocessen uitbreiden. Dat is hard nodig, want academisch schrijven is voor veel studenten nog een struikelblok. Met deze quiz help je wetenschap en onderwijs dus vooruit!

Ik geef toestemming om de informatie in deze quiz op anonieme en vertrouwelijke basis te gebruiken voor onderzoek naar academisch schrijven.

Hierbij verklaar ik bovenstaande informatie te hebben gelezen en begrepen.